Jump to content

Zamjensko Vozilo


jazzie

Recommended Posts

Čitam na news grupi hr.rec.automobili nekakv thread o zamjenskim vozilima kada je auto na servisu, posebno na garanciji. Kakva je "politika" renaulta prema tome tj. da li to ovisi od servisa do servisa ili postoji neko pravilo?

Znam da meni nije baš drago kada auto vozim tamo zvati nekoga do dođe po mene, da me odveze po auto i za vrijeme popravka se voziti tramvajem ili stalno

Link to comment
Share on other sites

Ja sam (barem do sada) mislio da se zamjensko vozilo dobije kada ostavis auto na servisu u garantnom roku, a kvar nije tvoja "greska" ....

Link to comment
Share on other sites

S obzirom da servis spada u redovno odrzavanje, ne vidim logike da bi dobivao zamjenski automobil, pogotovo jer mozes sam odredit kad ces dovest auto na servis.. Ali u slucaju kvara bi svakako trebao dobiti besplatno zamjensko vozilo, IMHO, bar ako je rijec o vecem kvaru kad auto treba zadrztai u servisu... Ili u slucaju da ti hitno treba za nastavak puta ili sto vec.

Link to comment
Share on other sites

Guest Inferno

Jednom sam dobio Clia i platio 270 kn za jedan dan a drugi sam put dobio Lagunu i platio je po cijeni Clia, znači opet 270 kn !!!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.