Jump to content

Pozdrav svima!


Guest

Recommended Posts

Pozdrav svima! :hey:

Eto, neki dan kupio Twinga '96 jer mi je hitno trebao bilo kakav auto, al je ispalo da sam se instantno slozio s malim pizdekom i sad mi je drago da nisam izabrao nesto drugo. :bigl:

Auto dobih jeftino, ima podosta opreme (klimu/2 airbaga/elektro podizace stakala, elektro stelung retrovizora, bi-xenon lampe :bigl:), pa cu prezivjet i nekaj troskova da ga dovedem u pic-pic stanje s vremenom posto ga je netko posteno isterorizirao. Ovdje sam prvenstveno da dodjem do korisnog infa vezanog uz malog buljookog pa se nadam da cemo se slagati.

Slaven

P.S. Jos pokusavam updateati avatar, imajte strpljenja samnom... :tup:

Link to comment
Share on other sites

Fala!

Inace, za forum sam saznao cackajuci Googlem, a sad sam se sjetio i pravila procitat koja su mi pak ponesto objasnila... bolje ikad nego nikad. :tup:

Link to comment
Share on other sites

Fala svima na dobrodoslici, ugodno ste me iznenadili! :hey:

Ujedno fala i za full pristup forumu, sad mi search napokon radi! Necu morat kao sinoc 3 sata listati topice da bi naletio na nekoliko info-a koji mi trebaju. :bigl: Nego, vjerojatno njub pitanje, ali nisam nigdje naletio na pojasnjenje; kako se postaje Clanom foruma? S vremenom, po zaslugama, neka druga procedura... ili...? :)

Link to comment
Share on other sites

kratki izvadak...

Br.6. Članarina

Zbog nezainteresiranosti većine korisnika foruma da postanu "Članovi kluba" uvodi se novost, neobavezno plaćanje članarine za forum, kako bi se iz iste pokušao skupiti novac za odr

Edited by malji
Link to comment
Share on other sites

Eto, sredjen i taj detaljchich oko keshiranja za clanstvo, sad cekam da mi status apgrejdaju. :)

Fala jos jednom svima na dobrodoslici, budem ubrzo detaljnije predstavio svojeg malog buljookog, te planove koje imam vezane uz njegovo popravljanje i uredjenje... :ahaa:

Edit: eto, upravo postah clanom! :)

Edited by gremlyn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.