Jump to content

Upalila se lampica ulja


logan

Recommended Posts

Kupio sam indikator ulja u Ciak auta. S popustom na člansku karticu dođe 40 kn. Trenutno se originalni ponaša u redu i ulje više čini se ne curi ali ipak ću ga zamijeniti. a14a150ccb9f09b85f4d14a0787c183f.jpg

Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Presitna je to lova za premisljanje. Zamijeni ga..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Problem se opet ponovio nakon spontanog gašenja motora pri prelasku graničnog prijelaza. Nakon ponovnog starta motora izgleda da je tlak ulja ponovno probio negdje kroz indikator i to najvjerojatnije na spoju gdje je plastični dio indikatora zapresan u metalno kućište.  

Nakon zamjene indikatora i dolijevanja ulja sve se ponaša normalno. 

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao slican problem na Peugeot Partneru, da mi se u voznji palila lampica, ali se i gasila na dodavanje gasa. Ulja je bilo i nije nigdje curilo. Problem je bio u ulosku filtera ulja, kad ga je meho montirao, napukao je jedan komadic koji nasjeda na feder unutra i radi toga je povremeno slao informaciju o losem tlaku. Cim smo izvadili ulozak, vidjelo se da je na donjem dijelu bio napola pokidan, ali se komad jos srecom drzao za filter. Zamijenili filter i dalje sve super. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.