Mladen 644 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Hrvatska potvrđena kao domaćin svjetskog prvenstva u reliju (WRC) u travnju 2021. Start i cilj utrke bit će u Zagrebu, a vozit će se po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije. Koliko su te utrke atraktivne najbolje ilustrira brojka od 836 milijuna gledatelja koji su prošle godine pratili WRC. Klubovi nositelji organizacije Croatia Rallya su D.T. iz Poreča i Cro Dakar Team iz Zagreba, uz podršku Hrvatskog auto i karting saveza. “Bila je ovo doslovce borba od 11 rundi, a sada nas čeka i najvažnija, ona organizacijsko - logistička. Ipak, osjećaj je sjajan jer WRC je uz Formulu 1 najprestižnije oktansko natjecanje na svijetu i samo odabrane države imaju priliku ugostiti ovaj spektakl. Uz sam sportski dio planiramo mnogo popratnih događanja, poput velikog gospodarsko investicijskog foruma jer sport je prije svega veliki biznis. Ponosan sam i zahvalan svima uključenim u ovaj kompleksan proces! Pokazat ćemo Hrvatsku u najboljem svjetlu te na najbolji mogući način obilježiti 115 godina automobilizma u Hrvatskoj!”, zaključio je predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza Davorin Štetner. Ja sam za ovu vijest saznao jos prosli vikend,posto je Dado Štetner susjed,bili smo na jednom domjenku i tak kroz pricu oko Delte smo se dotakli svih tema u HR automotorsportu ali i o WRC u Hrvatskoj.Zanimljiv sugovornik u svakom slucaju,ocigledno i čovjek od riječi. https://www.glasistre.hr/sport/hrvatska-potvrdena-kao-domacin-svjetskog-prvenstva-u-reliju-wrc-u-travnju-2021-671928 https://www.glhttps://www.glasistre.hr/sport/hrvatska-potvrdena-kao-domacin-svjetskog-prvenstva-u-reliju-wrc-u-travnju-2021-671928asistre.hr/sport/hrvatska-potvrdena-kao-domacin-svjetskog-prvenstva-u-reliju-wrc-u-travnju-2021-671928 4 2 Link to post Share on other sites
mata73 7171 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Dugo se to kuhalo, pripremalo i krčkalo ali konačno smo nešto dobili. Zato je i bio Jean Todt da vidi i blagoslovi.Nesumnjam da ce organizacija biti odlična i svakako cu biti negdje uz stazu. 1 Link to post Share on other sites
zac7654321 849 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 odlicno!a kaj je sa F1? u par navrata od razlicitih ljudi cuo da se trebalo nekaj odigrat na podrucju bistre il samobora, pa cak i da je krenuo otkup zemljišta al se kao proculo pa su cijene parcela otisle u nebo i propalo sve... Sent from my SM-A530F using Tapatalk Link to post Share on other sites
VedranSB 303 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Ovo je odlična vijest! Pričalo se o tome prije par godina, spominjala se Istra. Nakon toga je sve nekako splasnulo i na kraju sam mislio da od toga neće biti ništa. Svaka čast Davorinu, jedno vrijeme smo nešto i surađivali i mogu reći da je tip uporan. Kao država smo mali na motorsportskoj mapi, pa će ovo tim više biti velika stvar. Link to post Share on other sites
Fredy 817 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Odlicna vijest, jako pozitivna na vise nivoaSent from my CLT-L29 using Tapatalk Link to post Share on other sites
Scary 301 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 rekao sam ja da cu jednog dana vozit Delta rally, istina to ce biti na PS5 al nebitno 1 Link to post Share on other sites
yutasknight 329 Posted January 22 Share Posted January 22 23. travnja Rude - Plešivica Kostanjevac - Petruš Vrh Jaškovo - Mali Modruš Potok Pećurkovo Brdo - Mrežnički Novaki 24. travnja Mali Lipovec - Grdanjci Stojdraga - Gornja Vas Krašić - Vrškovac Vinski Vrh - Duga Resa 25. travnja Bliznec - Pila Zagorska Sela - Kumrovec 4 Link to post Share on other sites
Ruske 987 Posted January 22 Share Posted January 22 Brojim dane do najveceg eventa u mojoj sudackoj karijeri...godisnji rezerviran odavnoSent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
petak 4090 Posted January 22 Share Posted January 22 1 hour ago, Ruske said: Brojim dane do najveceg eventa u mojoj sudackoj karijeri...godisnji rezerviran odavno Sent from my SM-A515F using Tapatalk Tii si znači sudac na stazi na nekom od brzinaca ? Link to post Share on other sites
Ruske 987 Posted January 23 Share Posted January 23 U svim autosportovima u hr na koje moj klub ide (brdo, rally, krug, fd, krono...) na rallyima radim upis vremenaSent from my SM-A515F using Tapatalk 4 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts