Jump to content

Pritužbe i pohvale na kupnju/prodaju


Hrci

Recommended Posts

Bemti, nisam vidio ovaj thread prije.

Veliko hvala GTT-u na tome sto je malo pricekao na lovu za Speedlinke, te sto me s njima usrecio zauvijek :hail:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Penezic,covjek je ljudina,nabavio mi je felge po super turbo cijeni i jos ih i dao lakirati u zeljenu boju,mislim svaka čast,dosao sam i sve me čekalo,čovjek s kojim treba defnitivno poslovati.

Penezic :respect:

Link to comment
Share on other sites

Hans, prva liga prodavac. Sve uredno i po dogovoru :dobroje:

Takodjer se pridruzujem pohvalama :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

GTT, lud ko slapa :zubo:

covek odvojil vremena i prostora za moje pi*ki*a*darije i time mi ucinil veliku uslugu i usparal love! ljudina!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

LagerosZG, covjek je od rijeci, ispricasmo se vise od pola sata na Plitvicama i lijepo se smrzosmo na nekih 0 stepeni. :rotfl:

Suradjivacemo vjerojatno i opet. Pozdrav!

Link to comment
Share on other sites

Ja sam sa svima dosad s foruma zadovoljan a kad ne budem,čut ćete i vi i on. :bat::rotfl:

Link to comment
Share on other sites

ovaj covjek s kojim sam zadnje poslovao nije na forumu, ali da znate ako se susretne s njime.... nick mu je JAY

dakle, gospon je stavio topic da POKLANJA par stvari, vidio sam da ima jedan joystick koji je prije bio bas prava pila, i javih mu se, rekoh, uzet cu ja... veli on nema frke, daj adresu i saljem.... ja se sjetih da mi mozda konektor ne pase i da vidi kakav je. gameport je bio dakle ne pase mi. javim mu da mi ne pase i da nazalost nista od toga... on se ponudi da ce mi nac na ebayu adapter sa gameporta na usb i dali sam zainteresiran, ja reko super, moze... nade on, veli on "ja ti narucim i posaljem sve skupa kad stigne adapter..." ja odusevljen posto covjek POKLANJA joystick i nema nikakvog profita od toga... sve stigne, on posalje i PLATI POSTARINU i veli da nis ne uplacujem dok ne isprobam... ja isprobam, NE RADI, nesto oko WIN 7 i ciste starosti joysticka... javim mu i trazim broj racuna da mu uplatim za postarinu, adapter i za pivu... i sad najbolji dio, njegov odg ide otprilike ovako "nebudi lud, neces mi placat nesto sto ne radi" ... ja mu velim da to nije njegova greska neg zajednicka jer nismo prije provjerili i da ne sere i da mi da broj racuna jer je joy poklanjao a ne prodavao (i da je prodavao, opet nije njegova greska)... covjek mi NE ZELI dat broj racuna dok ne otkrije problem i ne zeli ni cut da mu nesto uplatim...

takvog "prodavaca" nikad nisam susreo, a covjek je joystick POKLANJAO, dakle, covjek je u gubitku 100kn jer je nesto poklanjao, a meni ne radi... i sad se ja osjecam retardirano ...

stvarno ne znam sto bi rekao.... evo, stalno citam prituzbe, pa jedna pohvala za promjenu dobro dode :)

Edited by newbie
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

evo jos jednog iskustva neforumske prodaje... nazalost loseg...

prodajem stari mob, nije neka lova, al je stvar principa... javi se lik da bi kupio, smanjim mu cijenu, posaljem paket na svoj racun... on samo treba uplatit cifru na moj racun koji sam mu poslao pred koji dan... naravno, "on je sve platio", a ja naivcina, vjerujuci mu, poslao paket odma sljedeci dan. mali mu je forumski pa, poucen 100% pozitivnim iskustvom kupnje/pridaje na forumu, nisam sumnjal u neke zle namjere... komunikacija je tekla malo otezano, lik je odgovaral ko automat :laugh:... i javim ja njemu da nis nije sjelo na racun nek mi poslje potvrdu il nek provjeri... i odma tip odgovara da se ne brinem i da je on svoje rijesil, da je kasnjenje do banke, on na terenu pa ne moze do potvrde... reko ajd... pricekam ja jos dan-dva i opet ja njemu saljem mail/sms da niceg jos nema... i opet ko automat, ja sam svoje obavio, sad ce, samo sto nije, nemate brige... reko neka, mozda sam ipak ja lud... i kad nakon punog tjedna nis nije stiglo posaljem mu ja mail da je meni svejedno, da nek on na svojoj savjesti ima te novce, al da ce kad tad naletit na veceg mulca od sebe i gutnut govno, reko sretno ti junak, trebat ce ti je u zivotu... i odgovara frajer, da je sve u redu :lool:, da je sve placeno, da on, pazi sad ovo, ne moze bit miran dok je nekom duzan! hehhe, reko ova zabava vrijedi te novce :rotfl:... velim mu, decko onda imas razloga bit nemiran, ae bok, zivili! :bigl:

eto i podataka, pa ak ga netko pozna il ak cete imat posla s njim nek se zna... inace mi greskom poslo poruku da "kad se mob vraca kuci?!/%$#", a bila je namjenjena nekom drugom, tak da je lik muljator neki...

Antonio Šunjo, Put Pištaca 3, 23247 Vinjerac kod Zadra

laguna99@net.hr, 091/9380408

zivili!

Link to comment
Share on other sites

Imaš adresu a ovo ljeto bus opet tam u blizini.. Ja bi ga posjetil, upal mu na kavu ko da ga poznam 100 godina

ime mu znaš iskustva izmislis, malo bi se papril a nakraju bi mu reko da ti je dužan love ..

Link to comment
Share on other sites

To onaj mob od kojeg sam ja odustal? Je**** ga kodiranje :zubo:

Nego pufy, ajd ti pošalji one lampice :ahaa:

Link to comment
Share on other sites

eh... ja svakako moram isto pohvaliti par članova... :D

Adi_R5, Roky, Hans, ivan46... ii domagoja moram pohvalit al zaboravio sam nick... hehe... Ugl sa svima njima sam trgovao i radio transakcije sve što mogu rec je svaka čast svima....Svi su izašli u susret, i žrtvovali se da bi poslali ili cak donjeli komad do mene... ljudi kapa dole dobroje.gif

Link to comment
Share on other sites

To onaj mob od kojeg sam ja odustal? Je**** ga kodiranje :zubo:

Nego pufy, ajd ti pošalji one lampice :ahaa:

je borny, to je taj... bolje da sam ga uvalil tebi pa se snadji za kodiranje :bigl:

Link to comment
Share on other sites

Naoštrim sjekiru,skoknem kod frenda u ZD na par dana,nađem majmunče na kavi i sjekirom otparam mob popola s tim da ulovi i SIM karticu i memorijsku,ćošu stola,i njegove rebatinke s jednim udercem. (reko mi Čak kako se to radi...) :bat::zubo:

Ja ako kupujem,ili uzmem preko neke trgovine ili preko foruma na kojima sam aktivan pa kao znam ljude ili bar imam neko pokriće za ih nać po potrebi,ostala trgovanja tipa njuškalo,banak i ostale šeme ne dolaze u obzir. :dobroje:

Edited by Smuchac
Link to comment
Share on other sites

smuch... imas moj blagoslov, tehnika ti je odlicna.... i reci da ga pozdravlja bibinjac iz cakovca :zubo:

inace sam i ja vjeroval da je lik s foruma cisto zbog email adrese... al eto, smola :bigl:

Link to comment
Share on other sites

Naš član Deni, odnosno rR11. Poslao/prodao mi kompletnu prednju svjetlosnu grupu za R11, samo sto nije dzabe. Sve lijepo upakovao, poslao jos i poklon pride. Neizmjerno sam mu zahvalan i drago mi je sto ove forumske transakcije funckionisu uglavnom dobro.

Deni, hvala ti!

Link to comment
Share on other sites

To vam je tak kad ne trgujete samnom :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Tako je...mi dugoselci smo pošteni...

Link to comment
Share on other sites

Antonio Šunjo, Put Pištaca 3, 23247 Vinjerac kod Zadra

laguna99@net.hr, 091/9380408

Malo sam pretražio forumsku bazu, filtrirajući pretrage zasebno po svakom od ovih podataka, ali nisam pronašao ništa što bi se podudaralo.

Kontakt podaci će se nalaziti u ovom topicu, čisto da ga se lakše evidentira ako se pojavi na RKH-u.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Vjeko87 - dajem mu još 4 dana da pošalje jebene farove od jebenog clia i da se javi na jebeni Viber koji namjerno izbjegava, na fejsu me blokirao ( onog trena kad sam mu dao svoje podatke za slanje tako da ja nebi vidio da je on i dalje aktivan, što mi nekako smrdi da je u startu planirao zajeb ) Nemoj se ni pokušat izmotavat da radiš i da nestigneš jer mi frendovi vele da po fejsu uredno postavljaš oglase, opet prodaješ nekakve farove, odovaraš drugima na komentare u roku par min ali na moje pitanje jes li bio na pošti provjerit kaj je sa paketom ni da seen-a poruku kamoli odgovori, isto i na pitanje da slika papirić koji je dobio na pošti prilikom slanja....  Prijatelju ako čitaš ovo javi se da rješimo taj problem jer jebeni farovi na jebenoj pošti nemogu putovat jebenih tjedan dana, kužiš? Nisam ja opal s kruške pa da svaki drugi paket ono slučajno pošta zajebe pa nije stiglo.. Te fore gren vidit na poštu ja ne pušim, nisam slao jednom i primao pakete već na stotine puta. Ako su ti još na autu mogo si reč ko čovjek ovi drugi nevaljaju vozim još ove nebi se bunio, ovako sereš i muljaš bezveze i sad na kraju neznam dal da mislim da si cigan i prevarant ili imaš nekih ozmiljnih probema pa te molim da se javiš da to raščistimo.. Ako sve dobro završi editirat ću post na dobro, ako ne jebiga znaš da će cjeli forum ovo čitat, a bome i u "Renault oglasnik" grupi na fejsu.  

Link to comment
Share on other sites

Bas tako..

Usput ima i drugi reno oglasnik do ta stoka od admina koji je u onoj ne drzi monarhiju/diktaturu...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.